Skattepenger.net

For deg som har spørsmål om skattepenger.

Fått igjen penger på skatten? Her er tre enkle tips til hvordan du kan friske opp hjemmet på budsjett!

 

Har du fått igjen penger på skatten og sitter igjen med noen ekstra kroner som du ønsker å bruke på hjemmeområdet ditt enten inne eller ute? Da får du her noen tips til kostnadseffektive og stilige løsninger til hvordan du på en enkel og billig måte kan enten pusse opp hjemme eller til litt budsjettvennlige interiørløsninger som ikke bare vil legge til stil til hjemmet eller uteplassen, men som også vil forvandle hjemmet ditt til en stilfull perle.

  1. Oppdater uteområdet

Har du et uteområde som kan ha bruk for en liten oppfriskning? Da kan du på en enkel måte forvandle bakgården, hagen, balkongen eller altanen til et utendørs paradis. Uansett om du ønsker å friske opp med nye utemøbler eller planter, hjelper vi deg til å skape en utendørs oase som du virkelig kan være stolt av. En oppfriskning av uteområdet trenger ikke bli en kostbar affære. Ett par nye utemøbler slik som noen lekre sittestoler og et lekkert hagebord behøver ikke å være dyrt, men gir en utrolig fin oppfriskning til uteplassen. Pynt opp med noen lekre planter og blomster, og du har forvandlet uteområdet på null komma niks.

  1. Frisk opp med maling eller nye møbler

Den transformative kraften til maling kan virkelig heve et rom og gi et nytt utrykk på en rask og billig måte. I tillegg kan det friske opp et rom til å se mer friskt ut. Gå for en moderne beige eller jordfarget farge og skap et virkelig fengende og harmonisk romdesign. Det å male et rom er virkelig en av de mest effektive måtene å pusse opp et rom på, og gi det nytt liv. En annen enkel måte å friske opp hjemmet på er å kjøpe nye møbler. Du trenger ikke nødvendigvis skifte ut alt, men nye kjøkkenstoler eller et nytt salongbord kan utgjøre en stor forskjell. Kjøper du i tillegg litt tilbehør slik som nye bilder og puter, vil du virkelig kunne gi et nytt og rent utseende til rommet.

  1. Renover bad eller kjøkken med kontaktplast- eller fliser

Å renovere bad eller kjøkken kan fort bli en stor påkjenning for lommeboken, men noen ganger skal det ikke mer til enn litt kontaktplast eller kontaktfliser for å gi kjøkkenet eller badet nytt liv. Kontaktplast- eller fliser er en rimelig og praktisk løsning som kan limes på gamle fliser, gulv eller på bad- eller kjøkkenfronter. Det er enkelt å lime på, slik at du selv kan gjøre det, og dermed slippe å betale andre. Kontaktplast- og fliser finnes i en rekke forskjellige farger og stiler, så her er det smak og behag som gjelder. Fliser kan også males med riktig type maling, noe som kan forvandle de gamle 80-tallsflisene til å bli mer moderne.

 

 


Copyright © 2012. All Rights Reserved.